Translate

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ένα βραβείο για το Φώνη μας


Ο Φώνης μας που συμμετείχε στον διαγωνισμό Δημοσιογραφικών Δεξιοτήτων "Λευτέρης Δασκαλάκης - Τύπος και ουσία"   απέσπασε το Ειδικό Βραβείο Μαθητικής Δημοσιογραφίας!


Να υπενθυμίσω πως ο Φώνης είναι ένα πουλί που ταξιδεύει στο χρόνο και μας διηγιέται την ιστορία του ραδιοφώνου έτσι όπως την βλέπει σε κάθε χρονική περίοδο από το 1920 μέχρι σήμερα την εποχή του ψηφιακού ραδιοφώνου. Πρόκειται για ένα συνεργατικό etwinning  project  που εκπονήθηκε με πολύ μεράκι από 13 Σχολεία της Ελλάδας και του εξωτερικού! 
Ο Φώνης επιπλέον είναι η μασκότ του φετινού φεστιβάλ μαθητικού ραδιοφώνου που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη στις αρχές του Απρίλη! 



Ειδικό Βραβείο Μαθητικής Δημοσιογραφίας:


 "Στη Γ τάξη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αλικαρνασσού για την εξαιρετική συμμετοχή της στην Παγκόσμια Ημέρα του Ραδιοφώνου (13-2-2015) με την εκπομπή «Το Ραδιόφωνο ως μέσο εξέγερσης – Πολυτεχνείο 1973», στο European School Radio." 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές για τη συμμετοχή τους και την εξαιρετική ερμηνεία τους στο ραδιοφωνικό Θέατρο "Το Πολυτεχνείο ως μέσο εξέγερσης"  

Το βραβείο θ απονεμηθεί στην αίθουσα Ανδρόγεω την Παρασκευή 17 Απριλίου στις 6.30 το απόγευμα! 

Θα ήταν καλό όσα παιδιά μπορούν από αυτά που συμμετείχαν να είναι εκεί για να παραλάβουμε το βραβείο μας όλοι μαζί! :-) 

κάνε κλικ ν ακούσεις την εκπομπή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου