Translate

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

4ο Εκπαιδευτικό Συμπόσιο Φυκολογίας, «ΤΑ ΦΥΚΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ»


 Αγαπητοί γονείς, 

Το 4ο Εκπαιδευτικό Συμπόσιο Φυκολογίας, «ΤΑ ΦΥΚΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ», πραγματοποιείται 27-29 Μαρτίου 2015, στο Ενυδρείο Κρήτης, στο Ηράκλειο, σε συνεργασία της Ελληνικής Φυκολογικής Εταιρίας και του CRETAquarium του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Ερευνών. Το Συμπόσιο τελεί υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

 Την Παρασκευή 27 Μαρτίου, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ενυδρείου Κρήτης Θαλασσόκοσμος, θα γίνει η έναρξη του Συμποσίου με εισηγήσεις προσκεκλημένων ομιλητών.

 Το Σάββατο 28 Μαρτίου, στο Αμφιθέατρο του Ενυδρείου,  Νηπιαγωγεία και Σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης θα παρουσιάσουν τις εργασίες τους.
 Την Κυριακή 29 Μαρτίου, στις Αίθουσες Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων του Ενυδρείου Κρήτης Θαλασσόκοσμος, θα γίνουν Βιωματικά Εργαστήρια για τους Εκπαιδευτικούς και τους Μαθητές που έχουν δηλώσει συμμετοχή.  
  
Από το Σχολείο μας, το 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αλικαρνασσού, συμμετέχει η Γ τάξη με ένα ραδιοφωνικό θέατρο με τίτλο "Στο Σχολείο της θάλασσας" και με εικαστικές δημιουργίες.. 
Παρακάτω μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα από τις 2 μέρες που αφορούν στην Α/θμια Εκπαίδευση, στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν τα παιδιά αν το θέλουν. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου