Translate

Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Ένα μεγάλο ευχαριστώ...

Το παζάρι στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Αλικαρνασσού ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Γονείς, φίλοι, νονοί, παππούδες γιαγιάδες, μας επισκέφτηκαν με χαμόγελο, και διάθεση προσφοράς. Κόσμος πολύς, οι πάγκοι όλων των τάξεων γεμάτοι πράγματα και τα παιδιά με πολύ κέφι έπαιζαν το ρόλο του διαφημιστή, του  πωλητή και του ταμεία με καταπληκτική άνεση!  Τα μεγαλύτερα παιδιά βοηθούσαν τα μικρότερα στο λογαριασμό και το μάθημα των μαθηματικών έγινε βιωματικά και πολύ αποδοτικά!
Μια ιδιαίτερη  στιγμή του παζαριού ήταν όταν έφτασε στο παζάρι η Αννούλα Παπάζογλου με τους γονείς της,  η οποία πούλησε αντίτυπα του  βιβλίου της «Ρούσα η Σαραντοποδαρούσα», βοηθώντας σημαντικά στα έσοδα του παζαριού! Υπενθυμίζεται πως η Αννούλα είναι μαθήτρια της γ΄ τάξης Δημοτικού τώρα, όμως το βιβλίο αυτό το έγραψε όταν ήταν ακόμη στο Νηπιαγωγείο!

Επίσης να πούμε πως το Κ.Η.Φ.Η, Νέας Αλικαρνασσού, (Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων) συμμετείχε με κατασκευές που έφτιαξαν οι ηλικιωμένοι,  ενισχύοντας επίσης το παζάρι μας.
Ο Διευθυντής, οι εκπαιδευτικοί,  οι μαθητές του  1ου Δημοτικού Σχολείου  Ν. Αλικαρνασσού, ο Σύλλογος γονέων αλλά και  όλοι όσοι συμμετείχαμε στη διοργάνωση του συγκεκριμένου παζαριού με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους μας στήριξαν σ αυτή την προσπάθεια και μας έδωσαν την ευκαιρία να βοηθήσουμε. . .

Καλές γιορτές σε όλους με υγεία και αγάπη!








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου