Translate

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Μια διαφορετική παραμονή 28ης




Κατασκευή-δώρο των παιδιών του Γ2 στην τάξη μας


Σήμερα στο σχολείο μας γιορτάσαμε την εθνική μας επέτειο κάνοντας  κάτι εντελώς διαφορετικό από κείνο που συνηθίζαμε τα προηγούμενα χρόνια.
Αντί να γίνει μια 40΄ λεπτη γιορτή από μια μόνο τάξη στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, αποφασίσαμε κάθε τάξη να κάνει την δική της γιορτή. Και τα 2 τμήματα από κάθε τάξη ετοίμασαν  κάτι και μετά συναντηθήκαμε στην αίθουσα το ενός τμήματος κάθε τάξης και παρουσιάσαμε ο ένας στον άλλον αυτά που κάναμε.  Έτσι όσα ετοιμάσαμε ήταν φτιαγμένα αποκλειστικά από τα παιδιά των δυο τμημάτων και ανάλογα το ηλικιακού τους επίπεδο! Το πρόγραμμα συμπεριέλαβε τα πάντα! Και ποιήματα και παρουσίαση των γεγονότων  και μουσική και προβολή ταινίας και αφήγηση παραμυθιού και αγγλικά και κατασκευές.
Το Γ1 και το Γ2 μαζί αρχίζουν να γίνονται μια πολύ καλή ομάδα. Η κυρία Μαρία Ακριβού η καθηγήτρια των Αγγλικών, ήταν μαζί μας όλο το 4ωρο και έμαθε στα παιδιά τραγούδια στ αγγλικά με θέμα την Ειρήνη, τους έμαθε το σχετικό λεξιλόγιο και όλα τα παιδιά το έβαλαν στις ζωγραφιές τους. Στο origami  λίγο δυσκολευτήκαμε,  αλλά υποσχεθήκαμε να το προσπαθήσουμε και στο σπίτι!
Έγινε επίσης η έπαρση της σημαίας στην αυλή  με τα παιδιά όλων των τάξεων να τραγουδούν τον Εθνικό μας ύμνο,  Και του χρόνου!

Η πόρτα μας






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου